Transfer pe ultima sută de metri la SCM Zalău

Cu două zile înaintea reluării Ligii a III-a de fotbal, SCM Zalău a reuşit o ultimă achiziţie în vederea îndeplinirii obiectivului propus, participarea la baraj şi promovarea în Liga a II-a. Conducerea clubului de la poalele Meseşului a ajuns la un acord cu mijlocaşul de 19 ani, Rareş Scocîlcă, originar din Odobeşti, judeţul Vrancea.

Noua achiziţie a Zalăului a început fotbalul la Progresul Focşani, iar la vârsta de 15 ani a fost transferat la Academia Luceafărul Cluj, partener al clubului Universitatea Cluj din Liga I. Rareş Scocîlcă a fost convocat la naţionala României Under 16 şi a mai evoluat la formaţiile Universitatea Cluj, Unirea Dej şi Oţelul Galaţi.

Rareş Scocîlcă va fi apt pentru primul joc oficial din acest an, programat vineri, la ora 15, pe Stadionul „Viorel Mateianu” din Baia Mare, în compania celor de la Minaur Baia Mare. SCM Zalău a susţinut nouă partide de verificare în pauza de iarnă, înregistrând patru victorii, două remize şi trei înfrângeri.

Până la finalul sezonului regulat mai sunt trei etape, iar zălăuanii ocupă locul I în Seria a X-a, cu 36 de puncte.

Programul complet al etapei: Minaur Baia Mare – SCM Zalău, Sănătatea Cluj – Crişul Sântandrei, Sighetu Marmaţiei – Lotus Băile Felix, CSM Olimpia Satu Mare – Victoria Carei, Olimpia 1921 Satu Mare – Minerul Ocna Dej.

One Thought to “Transfer pe ultima sută de metri la SCM Zalău”

  1. […] Universitatea Cluj din Liga I. Rareş Scocîlcă a fost convocat… Articolul Transfer pe ultima sută de metri la SCM Zalău apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment